.

SKV + Algorithm at Jules Verne

skv-algorithm-at-jules-verne

Опознай диджея, за да го обикнеш е любимото мото на този блог и в този дух ще представим хората, които ще пускат тази вечер в клуб Жул Верн в София. На малката ни родна сцена изскачат все нови имена (което е хубаво нещо, дори когато някои от тях не стават) и се опитваме да не им изпускаме края, а най-новото от тях е SKV.

Обаче „ново“ и „име“ не са най-точните определения, защото SKV e абревиатура от трима души с опит. S – Sayulke или Самуил Кехайов, основно лице от пловдивските Мелформатор, който измисли думата салаториум и дори само това му е достатъчно, за да остави следа сред родните партита. Другото, което ще пише в биографията му е, че се съблича гол по време на сетовете си, което е супер, защото означава, че всеки е свободен да си избухва както си иска. Във формата на SKV ще втвърди обичайната си селекция и ще се впусне в техно сферата.

К – Кирил Тодоров aka Kiboto. Това, което знаем за него е, че се кефи на минимъл техно и транс, и обича гората. Едно от последните му пускания продължава над 12 часа заедно със Самуил и третия от екипа.

V като VIKO Христозов. Започва да пуска разчупено техно докато следва в Холандия, но вече си е в родината. По-надолу може да чуете един негов 50-минутен сет.

Идеята на новосформираното трио е да пускат техно и да видят какво ще излезе от цялата работа. Към тях вечерта ще се включат и още двама души под името Algorithm. Те са двойка диджеи, които пускат през последните 5 години в някои от по-спретнатите софийски клубове като Culture Beat, както и по различни фестове в страната като Plana Open Air и Balkan Station. Най-долу има един сет и от тях.

Партито ще започне в 22 ч., а входът ще е безплатен.

подобни

последни