.

Frah EP – нов винил от Factuaw за лейбъла Kosmophono

Българският минимъл хаус продуцент и основател на лейбъла Breza, Момчил Шишков ака Factuaw, изкара ново EP за лондонския лейбъл Kosmophono. Това е второто му издание за тях, след дигиталното EP от 2019 г. Subtle Everytime.

Новото EP излиза на винил и носи името Frah. То се състои от три трака и един ремикс от гръцкият минимъл продуцент, базиран в Берлин Lee Burton. Пускането на винил винаги отнема доста време и така изданието излиза след повече от година планиране.

Factuaw споделя повече за музиката вътре: „Първите два трака, Frah и брилянтният ремикс на Lee Burton, са по-енергични – 4х4 бийтове, щипка асид и атмосферни падове. Върху B-side има по-мелодични брейкбийт парчета, като Off the Grid също е доста динамично, докато Hajanga е по-плавно и емоционално, сякаш си се загледал в далечината. Хубаво е, когато плочата съдържа разнообразна музика за различни сценарии.“

Парчетата вече са част от сетовете на диджеи като Петре Инспиреску, Reiss и Raresh. Ремиксът на едноименното парче Frah може да се слуша по-долу, а части от цялото EP има в Soundcloud профила на Kosmophone.

подобни

последни