.

Stefan Goldmann – Workshop at Goethe-Institut

_MG_8022

Тази седмица Стефан Голдман е на нещо като мини тур в България. Българо-немският електронен продуцент и dj, подкрепян от Stefak, започна с парти във Велико Търново миналата неделя, вчера направи много приятен уъркшоп в Гьоте институт в София, а днес и утре му предстоят две партита и още един уъркшоп съответно в Пловдив и обратно в София.

По време на продължилия около 2 часа уъркшоп в Гьоте институт, Стефан разказа с много ентусиазъм, който очевидно му е привичен, за неговия процес на продуциране. Също така показа и малко от предстоящия кавър на парчето на KiNK – Vodolaz, дело на австрийската банда Elektro Guzzi, който трябва да излезе през идните месеци, а Стефан ще е отговорен за самото миксирането в него. Като цяло начинът, по който той разказваше на пръв поглед суха теория е толкова як, че ако в залата присъстваше човек, който не слуша електронна музика, то след това щеше да я заобича.

Към Стефан се включи и електронният изпълнител The Bulgarian, който в момента подготвя новия си проект Qaseo. Той се включи с един изцяло аналогов синтезатор, който присъстващите можеха да разцъкат, заедно с останалите електронни „играчки“, които Стефан Голдман донесе.

Ето и няколко снимки от събитието. Светлината не беше в изобилие, но пак стават.

_MG_8030

_MG_8023

_MG_8026

_MG_8037

_MG_8034

Днешният уъркшоп в Пловдив ще се състои в ArtNewsCafe от 19 ч. и всички майни, които го посетят няма да сбъркат. Местата са ограничени, така че желаещите трябва да пишат на страницата им във Facebook.

Турнето приключва в събота с Бергшвайн парти в Studio EW, което е бившото 414, зад завод Витоша на бул. Черни връх. Началото е в 23 ч., а вход няма. За повече информация – FB страницата на Бергшвайн събитието.

подобни

последни