.

All Together Now 4 // Party at VOID Plovdiv

All-Togerher-Now-4-Cover copy

За човекът, който пише това, вечерта преди Великден е един от най-скучните моменти в годината. Тогава е по-скучно дори от 1 януари, който пък обаче води в класацията за най-депресарски ден.

Явно така са го усетили и хората от artnewscafé в Пловдив, защото преди две години решават да добавят към обикалянето на църква и нещо по-светско – като пиенето на алкохол и танците с приятели под инди/електро съпровод. Така се ражда All Together Now – пловдивското събитие, което събира всички, завърнали се в родния си град студенти, гурбетчии и натурализирани софиянци. Също така не връщат и други желаещи.

Тази година Всички Заедно Сега ще се премести в нова, по-голяма локация – VOID. Клубът, който все още не е официално открит, превзема пространството на бившата чалга дискотека Infi и точно защото откриването предстои, всички екстравагантни чалга артефакти и мутробароково обзавеждане са все още там и ще ни пръскат с екзотика от един непознат за (повечето от) нас свят.

Музиката на партито ще е в ръцете на четирима човека, които са допринесли за образа на artnewscafé през годините. Елен Кожухарова, Виктор Янков, Мартин Илиев и Самуил Кехайов aka Sayulke. Повече за тях може да прочетете във Facebook събитието, а тук може да чуете техни сетове, заедно с любимите им видеоклипове.

Накратко – датата е събота, 30 април, началото – 22 ч., входът е свободен, а клубът е на ул. Братя Пулиеви 4 в квартал Капана.

Елен

Самуил

Виктор

Мартин

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/martin-8/

подобни

последни