.

Raresh, tINI, Kozo и още 10 имена на Festival In The Nature

Александър Кьосев по време на Festival In The Nature 2018

След като трябваше да отложат миналогодишното издание, сега едно от основните събития в българския летен календар ще отвори отново врати и ще опъне палатки в гората до село Мъглиж, в подножието на Стара планина. Festival In The Nature ще се проведе между 16 и 18 юли, когато на уютната и скътана между дърветата дървена сцена ще излязат 13 артисти, основно от България и Румъния.

Фестивалът има корените си в Стара Загора и Пловдив, откъдето са организаторите от Terra и The Sunday Bunch, и където те започват да правят партита още през 2014 г. Веднага щом виждат локацията в местността Барите над село Мъглиж, те осъзнават, че са открили мега място за един интимен фестивал, който да те откъсне от ежедневието. Първото издание стартира със стотина души и една вечер, а през 2019 г. се разрастна до 4 вечери, като в допълнение на това приюти и сцената на фестивала WhereWeAt.

Тази година Festival In The Nature си партнират с румънското крю Sunrise за програмата, а имената за трите вечери са: Alexandar Kyosev, Ca;char, Cally, Deyan Dimitrov, Frykk, Georgi, Gescu, Kozo, Peppou, Raresh, Slavi Peev, Svet и tINI.

Това ще е първото идване в България на Raresh – един от основателите на румънския минимъл саунд, диджей, който излезе от Букурещ и стигна до глобална популярност след като беше открит от Ricardo Villalobos.

С Raresh идват още три имена от румънската сцена. Gescu е част именно от фестивалното семейство на Sunrise, caLLy е диджей и продуент, който е базиран в UK, а Kozo е ветеран от емблематичните клубове в Букурещ Guesthouse и Kristal. Друго име, което пристига в България е tINI – германска диджейка и продуцентка от Мюнхен, която вече почти 20 години прави хаус и техно сетове, а от 2010 г. води серията събития tINI and the Gang.

Все още могат да се купят билети за Festival In The Nature от тук, иначе освен на палатки опция за спане е и град Казанлък, а таксито дотам излиза около 15 лв.

подобни

последни