.

Mytrip & Evitceles at Museum of Less Ordinary

Миналата вечер беше предпремиерното откриване на Museum of Less Ordinary. Специално появило се изложбено пространство в центъра на София, в което съжителстват няколко различни малки експозиции с една и съща идея – да се довериш само на част от сетивата си, за да ги възприемеш и след това да споделиш усещането си.

Събитието, което ще продължи една седмица, е част от кампанията на водка Finlandia. На него, с аудио инсталация, участват българските изпълнители Ангел Симитчиев aka Mytrip и Етиен Славчев aka Evitceles. Двамата са подготвили за посетителите фрагменти от своя музика, включително и специално направена за експозицията.

_MG_8144

Общо петте аудио поста приканват слушателите да споделят своето усещане за звуците, които чуват, на уебсайта на кампанията lessordinary.bg. Всеки, който го направи, допринася за създаването на табелките с информация, които иначе липсват физически.

_MG_8101

_MG_8120

_MG_8097

_MG_8138

Между другото има и бар с 5 доста яки коктейла в различни опаковки. Относно шегата с жълтата течност и найлоновите пликчета – играхме я вече. А ето ги и самите Mytrip и Evitceles – проверяват звука.

_MG_8123

_MG_8129

Museum of Less Ordinary ще съществува до 23 юли. Той се намира на ул. Славянска 29, точно срещу бившия Blaze, а ето я и Facebook страницата на събитието.

подобни

последни