.

Мартин Луканов, Mytrip & BHE live at Czech Center Sofia

След дебютното участие на Етиен Славчев aka Evitceles в Чешкия културен център, българският нойз лейбъл Amek и Alarma Punk Jazz ще представят още нова експериментална музика на същото място. Този четвъртък, 18 юни, на концерта на Ангел Симитчиев aka Mytrip и Мартин Луканов (познат с проекта си gokkun), специален гост ще бъде Симеон Дотков с неговия проект BHE – Binaural Headset Experiment. Това ще бъде дебютното участие на живо на BHE, който точно издаде своя нов албум – Remember, през онлайн лейбъла Mahorka.

Идеята на BHE е да пресъздава визуални изображения чрез аудио честоти и sound design. Проектът е описан като преживяване, което предизвиква синестезия, постигната чрез игра със стереото, честотни смени и сюрреалистично ехо.

BHE remember

Ядрото на вечерта ще бъде съвместното представяне на Mytrip и Мартин Луканов. Това ще бъде второто концертно изпълнение на общия им албум Two (2011 г.) – пиано-базирана, нео-класическа музика и меланхоличeн ембиънт.

Концертът ще започне в 20:30 ч., а входът е свободен (но ще е възможно оставянето на вход-дарение по собствена преценка). Събитието във Facebook.

gokkun, Mytrip & BHE

Ето го и новият албум на BHE – Remember.

подобни

последни