.

Mytrip – Soft / Outer

still

Планът на Ангел Симитчиев aka Mytrip за последния му албум Filament е да бъде цялостно аудио-визуално издание и всеки трак да има свои визуализации – минималистични видеоклипове. Трипът да си бъде цялостен. След Adaptive и Fibre Mask, днес излезе клип и за последния трак от албума – Soft / Outer. Както предишните два, и той е направен от художника и сценограф Силвана Илиева, която е отговорна за цялостната визуална идентичност на албума Filament.

Албумът излезе точно преди седмица, a в края на тази ще има две промо събития. Първото е в Пловдив, клуб VOID, където Mytrip ще е придружен от Cyberian и Evitceles (с лайв сетове), а също и от dj резидентите в клуба – мелформаторите Sayulke и Mironov.

Второто събитие ще бъде на 20 ноември в София, малката зала на Mixtape 5. Там към Mytrip, Cyberian и Evitceles ще се присъедини и Ghost303 – тогава ще стане ясно и кой стои зад този нов проект.

Filament излиза през лейбъла Amek Collective на 12-инчова плоча, касетка (ко-продукция със Serpent Eve Records) и като дигитално копие. Може да се купи през bandcamp или на спецална цена по време на двата концерта.

подобни

последни