.

Cheers to Plovdiv!

Миналата седмица беше финалът на първенството по култура в България и Пловдив спечели. С други думи – градът с тепетата ще е българската Европейска столица на културата за 2019 г. Майните го заслужават и понеже блогът е за музика, реших да споделя няколко от тях, които се занимават именно с това. Точно за загрявка за Нощта на музеите, която започва след няколко часа.

Боян Бойчев aka Infragreen – представих го за пръв път тук. Доста хора разбраха за него покрай конкурса на Ballantines, New Picture Same Great Sound, в който Боян напави един от трите микса на песента До Вчера на Братя Аргирови. Съвсем наскоро Infragreen пусна и ново парче – Contrarevolutionary.

Мелформатор – аудиовизуален проект съставен от Самуил, Веселин, Атанас и Петко. Правят едни от най-яките партита в последно време и за щастие идват на гости и до София.

Електропоп 2 by Мелформатор on Mixcloud

Мартин Илиев – Ако си бил поне веднъж в Art News Cafe, има голям шанс да си го виждал. Грижи се както за питиетата, така и за музиката на това задължително за посещение в Пловдив място.

Вацлав Саюлке by Martin Iliev on Mixcloud

И миксовете на още двама души за бонус:

Waysie

Elektroniki by Waysie on Mixcloud

Visitor Q

Visitor Q – One Design Week Promo Mix by Visitor Q on Mixcloud

подобни

последни