.

Сетът на denitza за Altitude Attitude

„Още от самото начало имах ясна представа за атмосферата, която исках да пресъздам за моя сет. Избрах неслучайно Небет тебе – локация с изключително живописен изглед към центъра на града, прегърнал тепетата с малките си къщи с червени покриви.“

Пловдив по залез е фонът за сета на Деница Чакърова от серията ни Altitude Attitude. denitza е добре познато лице на пловдивската алтернативна електронна сцена, която в момента отговаря за клубните събития в Wunderbaer.

„Знаех много добре как искам да започна сета си, с трак от дългогодишен близък приятел, продуцента Eorn. За последните слънчеви лъчи избрах звуците на завладяващото изпъление на японски хор, вдъхновен от българския фолклор – саундтрак от класиката Ghost in the Shell.

Събирах останалата музика в продължение на месеци и нямах търпение да я представя пред публиката, както на приятелите, които винаги ни подкрепят, така и пред случайните минувачи, изкачили се до върха на Небет Тепе.“

Проектът Altitude Attitude е организиран от Фонотека Електрика и е част от програма Наследство – Пловдив Европейска Столица на Културата 2019. Проектът се реализира с подкрепата на Nexo и Hills Brewery. Партньори на проекта са Община Пловдив и бъдещите европейски столици на културата – Нови Сад, Елевсина и Каунас.

подобни

последни