.

Stämïnå presents Stanislav Tolkachev & Ness

Stamina означава издръжливост. Онази човешка способност, която ти позволява да останеш на партито цялата нощ и после още малко. И въпреки че често се подкрепя с нехранителни добавки, практиката ясно е показала, че това не е задължително.

Добрата комбинация от хидратиране, качествен алкохол, здрава храна, умерена физическа подготовка и, не на последно място, супер добра селекция от музика, може да те задържи на крака в продължение на над 24 часа. Естествено, на 30-тия час, усещането за реалност отдавна вече е като в телевизионна игра, но добрият сън и витамините след това ще оправят нещата и ще те подготвят за следващия уикенд. Или за някой от по-следващите. Това е stamina. А също и името на новата серия партита в София.

Stämïnå стартира тази събота, 11 ноември, с кръщелно парти във Фабрика 126 с водещото име на украинската техно сцена Станислав Толкачев и италианския ветеран Ness. Зад организацията са трима Димитровци – Георгиев, Кожухаров с псевдоним Марков и Йонков.

„Стамина е проект, който цели да представя техно артисти с по-твърдо звучене, а самите партита да не са лъскави, по-простички, но с интересни гости.“ Димитър Йонков е част от организацията на Balkan Station партитата от 2012 г., а Димитър Георгиев е в екипа на виенската серия събития Techno.Deluxe. И тримата организатори ще може да чуем по време на партито в събота.

Освен партито с Толкачев и Ness екипът готви още две събития за началото на 2018 г. Имената, които ще поканят все още са тайна, но един от артистите е издавал за лейбъли като aufnahme + wiedergabe, Blackwater и Sacred Court.

Събитието започва в 22 ч., като входът преди полунощ ще бъде 20 лв., а след това – 25 лв. Тук може да се види страницата за него във Facebook.

подобни

последни