.

J – Lost – Worship Your Goddess

Доскоро Джули Милкова само колекционира музика – d&b, techno и dubstep – но от днес вече може да се похвали и с дебютно издание като продуцент под името J-Lost за българския лейбъл Komponenti.

Джули е израснала във Варна, а спомените от първото ѝ парти, запалило искрата в нея, са от DJ Rush в Момо. Страстта ѝ към музиката я отвежда първо в Лондон, а после и в Германия, където, както казва тя, ѝ става ясно „що е то истински рейв“. През последните четири години е в София, обградена от съмишнелици меломани. Споделя за един от тях: „В един хубав ден Стефан Панев се появи отново в живота ми, убеди ме да повярвам в себе си… останалото е история.“

Стефан Панев е главното лице зад Komponenti и провокаторът на първия рилийз на J-Lost. Изданието е озаглавено Worship Your Goddess и се състои от три парчета. Едноименното отваря с приканващ култов груув, обгърнат от индустриални шумове. Следва засилване на напрежението и вокали, които поставят началото на музикален катарзис. Следващото парче се казва Wanker и е първото, което J-Lost решава да издаде, за да го използва на парти. Тракът е убийствено цикличен, но движещ и с интересен бийт. В инфото от лейбъла е описан като един от „онези непримирими тракове, разрушаващи животи, които винаги бихме поставили като закриващи във всяко друго издание на Komponenti“. Wanker има ремикс от Панев, който може да се опише като по–движещ, с леки ейсид елементи.

От днес и трите трака могат да се слушат в bandcamp.


Лейбълът Komponenti организира парти на 15 февруари (събота), където ще може да слушате J-Lost, придружена от Стефан Панев и другото ново допълнение в колектива – Йордан Грозданов aka Linear Output.

подобни

последни