.

Evitceles – Нелюбов

Evitceles

Краят на септември ни се отблагодарява с нов албум на Етиен Славчев Evitceles, издаден от шведския лейбъл Sound+Matter.

Заглавието му Нелюбов умело загатва какво ще получим от изданието. Етиен отново изследва дълбините на честотния спектър и типично в свой стил прекрачва жанровите рамки. В продължение на девет парчета и близо 40 минути, той ни прекарва през трип от емоции, силно резониращи със странния свят, в който битуваме.

Освен дигитално, албумът е наличен и на касетка – ограничени бройки все още се намират през bandcamp. Обложката е дело на Никола Костов. Тези, които предпочитат да слушат аналогови формати през игла, а не магнит, също няма да останат разочаровани – част от парчетата ще бъдат поместени на винил с EP, поделено с култовия шведски продуцент Spite Cathedral. Плочата очакваме след около месец.

По-долу може да слушате целия албум, а преди това гледайте клипа към парчето Weak Eyes. Силно го препоръчвам, ако желаете до края на деня да тънете в меланхолия.

Задължително трябва да обърнем внимание и на Frisson фестивала, който ще се проведе в Studio EW между 8 и 11 октомври, където Етиен ще направи първото и вероятно единствено свое участие в София за тази година.

подобни

последни