.

Macrospective II – Mixes by Finn Johannsen & Stefan Goldmann

finnstefan

През 2011 г. основателите на берлинския лейбъл Macro Stefan Goldmann и Finn Johannsen правят нещо като експеримент – всеки един от тях изгражда собствен микс с горе-долу същите 16 парчета, естествено издадени от лейбъла. Това показва два различни диджейски подхода, две индивидуалности, които се отразяват в построяването на миксовете. Резултатът е кръстен Macrospective I.

Тази година Macro отбелязва 50 издания и Goldmann и Johannsen отново са се впуснали в същия експеримент, като този път са взели по 20 трака от портфолиото на лейбъла. Macrospective II излезе вчера и двата микса са съвсем безплатни – както за слушане, така и за сваляне през bandcamp (разбира се винаги има опция да си определите сами цена). Двата микса включват музика от артисти като KiNK, Peter Kruder, електро акустичните проекти KUF и Elektro Guzzi, Vladimir Dubyshkin и, разбира се, Stefan Goldmann.

Това е добър момент да напомним за предстоящия концерт на Elektro Guzzi и inc. no world в София, последван от парти с Finn Johannsen и StefaK. Събитието ще бъде на 25 ноември в Студио Орфей, а билетите вече се продават през Eventim.

Между другото, следващата година Macro отбелязва 10-ти рожден ден.

подобни

последни