.

Balkan Experimental Survey – Post Industrial Culture Series

Unexplained Sounds Group е базирана в Италия платформа за експериментална ъндърграунд музика, основно в нойз, ембиънт и дроун стиловете. Воденият от Raffaele Pezzella aka Sonologyst проект стартира годината с най-новата си компилация – Balkan Experimental Survey – Post Industrial Culture Series.

Компилацията събира артисти от Албания, България, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия и Турция, като от нашите хора има четирима с общо 5 парчета.

Ангел Симитчиев се включва с по един трак от двата си проекта – Mytrip и Dayin, Стефан Бъчваров aka Cyberian е вътре с Alure, Пламен Колев aka Adonai Atrophia е с Act IV – Prolet (Spring), а krāllār, проектът на Иван Шентов, китарист/басист и фронтмен на култовата пост-пънк банда КПД-0, е с falla.

Balkan Experimental Survey – Post Industrial Culture Series е налична за слушане в bandcamp, а петте български парчета може да се чуят по-долу.

Звученето е душа реже душа на едро в търсене на житейски смисъл и подтискани емоции. Феновете на ембиънт/нойз ще останат доволни.

подобни

последни