.

Cyberian – Sanctuary of Pan

До юбилейния десети рожден ден на българския дрон/ембиънт лейбъл Amek остават броени дни и сега излезе първият от четири специално за случая албума. Той е на Стефан Бъчваров aka Cyberian, носи името Limerence и включва цели 14 трака – „над 60 минути отнесена емоционална електроника“.

Парчето, с което албумът започва е Sanctuary of Pan и сега излезе с видеоклип. В него се вижда телевизионната кула Авала в Белград, разрушена по време на Косовската война, но изградена отново като идентично копие 10 години по-късно.

В Limerence има и един колаборативен трак – Dragons Of Eden с Калоян Гаврилов Kanz – който за пръв път се появи в края на 2016 г. Албумът може да се слуша в bandcamp и да се купи за €5 както на касетка, така и като дигитално копие.

Освен Limerence по случай рождения ден на Amek ще излязат още три албума: Unearthing Buried Chapters от Valance Drakes и Иван Шопов, Protective от шефа на лейбъла Ангел Симитчиев Mytrip & Етиен Славчев Evitceles, а също и все още необявения албум на българския музикант, живеещ в Полша, Петър Петков ate – Secondary Drowning. Е, току-що го обявихме.

Събитието Amek X ще се проведе на 12 май в двете зали на Mixtape5 с 10 банди, а след концертите ще има и парти с [бетон], Climaxim и Ghost303 в малката зала. Билетите са по 15 лв., а на входa ще бъдат по 20 лв. Ето го събитието във Facebook.

подобни

последни