.

We Are Modeselektor //Sofia movie screening

Вече е почти национална новина, че Simon Green aka Bonobo ще дойде за четвърти път в България и за трети път с хората от бандата си. Не толкова известно е все още обаче, че преди голямото парти ще се състои едно друго доста яко събитие. Организаторите на концерта – ReelFeel, с подкрепата на Phormatik Visual Lab са подготвили и българска премиера на документалния филм за убергрупата Modeselektor. Двете са част от ReelFeel Open Air, който ще се проведе на 17 септември.

We Are Modeselektor e историята на двамата немски приятели и диджей Gernot Bronsert и Sebastian Szary. В 72 минути те ще разкажат за началото на проекта и първите си парчета, за лейбъла си Monkeytown, за приятелството и техно-страстта си. Момчетата имат 17 годишна кариера, така че със сигурност имат какво да разкажат.

Освен прожекцията и концерта на Bonobo, на двете сцени на събитието ще бъдат и 1000 Names, Clipper, Nick Monaco и Zev Le Wolfe от Wolf+Lamb и Kutmah. Мястото също е добро – складове Деспред до Централна автогара София, където от DJ Book бяха поканили dj VILLA миналата есен (Google maps). Има много предпоставки това да се окаже едно от най-яките събития за годината.

ReelFeel Open Air започва от 18 ч., а самата прожекция от 19:30 18:30 ч. Билетите са по 35 лв., а на входа по 40 лв.

Още за ReelFeel Open Air – тук. И страницата на прожекцията във FB.

we are modeselektor

подобни

последни