.

KUF + Kamma + Masalo at City Stage Sofia

Ако сте чули за отварянето на най-новия клуб в София – City Stage – най-вероятно сте проверили мястото във Facebook. И сте видяли Камен Кацата Бенд, Ахат, Blues Traffic. Със сигурност хората тук си прекарват много хубаво, но не звучи много като нашето. Обаче, изненадващо има обаче.

Още със старта на клуба всички петъци и съботи от октомри са запълнени със селекция от ReelFeel. Месецът започна с TKNQ и Tonika Naal (за която, технически, вече може да кажем, че е била подгрявана от Ирина Флорин), ще приключи със Snezhana & Risto (aka Ridimbox става Risto) и Brezo & Andrey, а по средата ще ни гостува Stefan Goldman, придружен от Valicha и Cinnamint.

И между всички тези така симпатични dj и продуценти, тази събота ще има едно съвсем специално събитие, което e втора част на Дефицит партито от миналата година, когато в Студио Орфей дойдоха момчетата от Elektro Guzzi и ink., а партито продължи със Stefak и Finn Johannsen, а също и с внезапно включване от Kink като бонус.

Като продължение на електро-акустичната тема ReelFeel канят берлинчаните от Kuf, които сме представяли тук, тук и тук. Миналата година те изкараха дебютния си албум Gold (ако не сте го чули, направете го сега в bandcamp), а за началото на 2018 готвят и второ издание. Тогава ще свирят и в Бергхайн, така че по-добре да ги слушаме директно тук – няма да има баунсър, който да ни върне.

Освен Kuf обаче в схемата са включени и двама амстердамски диджеи, за плавно продължение на нощта – Kamma, чийто родители диджействат от над 25 години и холандо-японецът Masalo, като двамата въртят серията партита Brighter Days в холандската столица. И двамата бяха част от фестивала Dimensions преди около месец, откъдето е и този едночасов сет на Kamma.

Билети могат да се купят както онлайн, през Eventim и Ticketportal така и на входа, все срещу 10 лв. (което, между другото, е над два пъти по-евтино от входа само за Kuf в Берлин).

Планът е такъв тип разнообразна и квалитетна селекция от имена, курирана от ReelFeel, да продължи и занапред в City Stage, което в крайна сметка зависи от нашата заинтересованост.

подобни

последни