.

SBTRKT – Save Yourself

SBTRKT - Save Yourself

Оказа се, че парчето от онзи ден на SBTRKT не е изолиран случай. Good Morning е част от новия проект (не албум, както Aaron Jerome изрично пояснява в текста към изданието) на английския продуцент – Save Yourself.

Новото издание се състои от 8 трака, 5 от които са в колаборация с вокалисти като The-Dream, D.R.A.M, Mabel McVey и Sampha, който е част от най-ранните песни на SBTRKT.

„Това издание е писано от миналото лято до миналата седмица и идеята му е да мога да споделям музика с вас по-често, отколкото съм правил в миналото, както и това да се случва скоро, след като бъде създадена.“ Пише Aaron Jerome към изданието.

„Може би по-важен от въпроса „как?“ е въпросът защо Save Yourself излиза сега и отговорът е свързан с моментния културен и социополитически климат. Културно, албумите сега сякаш са начин да докажеш, че си „истински“ артист. Да издадеш албум означава да се предадеш на традиционните цикли на лейбълите и на повишаващите се печалби като крайна цел. Това оставя на заден план творческия дух, който е вдъхнал живот на музиката.“

Повече може да се прочете на специалния сайт за изданието saveyourself.tv, където има инфо и визии към проекта.

Цялото издание може да се слуша в Spotify, YouTube (по-долу), както и да се купи от iTunes за около 9 лв.

подобни

последни