.

SBTRKT – Miss The Days

Арън Джероум aka SBTRKT

Когато SBTRKT пусна последното си издание, той беше казал, че иска да споделя по-често и по-бързо музиката си със своята публиката.

Това беше през 2016 г. Явно планът не е сработил. Но точно това прави пускането на нова музика от английският геридж/дъбстеп артист още по-интересно. Преди месец той сподели първия си трак от 6 години насам, Bodmin Moor, заедно с видео, което разказва (може би част) от леко психо история. Продуцентът дава своето обяснение: „Видеото за Bodmin Moor представя моето пътешествие през музикалния бизнес и опита ми да измисля как да притежавам собственото си изкуство.“ Клипът може да се гледа най-долу.

Сега SBTRKT продължава с новата музика, като пусна парчето Miss The Days. Ако Bodmin Moor е напрегнат и еклектичен трак, който си играе с темпото, то Miss The Days е класическо енергично и позитивно джънгъл парче с женски RnB вокали.

Предишните издания на SBTRKT излизаха през лейбъла Young Turks, но сега новата му музика е издадена от него самия. Само след няколко дни трябва да излезе и трети нов трак от SBTRKT – Ghost. Англичанинът сподели онлайн, че има достатъчно музика, с която да ни занимава до 2023 г.

Ето го и видеото за Bodmin Moor

подобни

последни