.

Reel Feel Spring Edition

Сигурно вече всички заинтересовани са наясно с предстоящото мега събитие, организирано от ReelFeel, но по случай прясното видео, анонсиращо партито/концерт споделям малко инфо и тук. Клипът е дело на Phormatik Visual Lab.

Mount Kimbie, DJ Krush и супер яките датчани от WhoMadeWho ще бъдат основните изпълнители на събитието. WhoMadeWho изкараха последния си албум Dreams през март, така че посещението им е точно навреме. Всички, които не ги видяха на Mellow феста през 2010 г. сега могат да поправят огромната си грешка.

На събитието ще участват и родни изпълнители: 1000 Names, Emil Doesn’t Drive, Rawland, Bosha & Garo, TEKNQ.

Мястото е студио Орфей (намира се тук), което ReelFeel откриха с партито на Nicolas Jaar. Той пък не успя да вдигне летвата много високо, затова сега със сигурност ще си изкараме по-добре.

Освен музика, на събитието ще има и прожеция на един доста приятен филм – Press Pause Play. Той излезе преди няколко години и може да е гледан от доста хора (още тогава беше качен за безплатно гледане в интернет), но прожекцията му ще е готино допълнение към музиката.

Организаторите обещават в студио Орфей да се разположим в две зали, външна сцена и специална чул аут зона. Датата е 23 май, началото – 20ч. Билетите са по 45 лв. през Eventim. Повече инфо на сайта на ReelFeel.

подобни

последни