.

WhoMadeWho at City Stage

Първият път, когато WhoMadeWho дойдоха в България, те вече бяха набрали относителна сила с втория си албум The Plot. Именно те откриха вечерната програма през втория ден от Mellow Music Festival, точно преди Chilly Gonzales да ни се разсърди, че вдигаме шум и да си тръгне. (Промяна: Всъщност бяха втори) Тогава тримата датчани разцепиха от енергия, скачаха, късаха ризи и като цяло показаха, че си прекарват много добре.

Това се повтори през 2014 г. в Студио Орфей, когато момчетата дойдоха по покана на Reel Feel, заедно с Mount Kimbie и DJ Krush. Отново беше потно и беше хубаво.

Утре вечер, малко повече от три години по-късно, натрупали общо четири албума (пет, с по-малкия Knee Deep), и малко преди изкарването на най-новия им, Through The Walls, WhoMadeWho ще проверят дали са натрупали още нови фенове тук и дали на старите все още им се скача.

Мястото ще бъде клуб City Stage, който се оказва сложен за пълнене, но може да е абсолютно тамън за датчаните, които вече бяха пред заредена зала в Орфей. Промо билетите вече свършиха, но все още могат да се купят билети по 30 лв. през TicketPortal и Eventim, а на входа ще бъдат по 35 лв.

Също така, 2 фена/фенки ще могат да си говорят с Tomas Høffding, Jeppe Kjellberg и Tomas Barfod преди концерта, ако покажат снимка на билетите си под този коментар във Facebook.

За загрявка, ето един от доста яките ремикси на пилотния сингъл от предстоящия албум Dynasty. Този тук е на Denis Horvat, а в Spotify има още два – от Roosevelt и Jimi Jules.

Ето я и Facebook страницата на събитието.

подобни

последни