.

Elektro Guzzi’s Guest Playlist

fonoteka-elektrika-on-spotify-01

Някъде през пролетта, след няколко фенски молби, малко чудене и много прокрастиниране, най-накрая беше направен профил на Фонотеката в Spotify, чиято цел е да може да слушате цялата музика от сайта, без да трябва да прескачате от новина в новина или от фейсбук статус на фейсбук статус. Протакането продължи и след създаването, за да стигнем до днешния ден и това представяне.

Стартираме с три плейлисти. The Feed представлява цялата музика, показвана в сайта, или по-точно тази част от нея, която е налична в стрийминг платформата (почти всичко). Nice New Stuff представлява подбор парчета, който ще се обновява (горе-долу) редовно, за да представя винаги нови и яки тракове.

А третият плейлист е най-специален. Освен че миналата седмица момчетата от Elektro Guzzi отговориха на няколко въпроса, те подбраха и няколко парчета специално за Фонотеката. Споделиха, че това е „Малко нова музика, която открихме напоследък, както и някои класики, които не ни омръзват да слушаме“. Има от James Holden през GusGus та чак до Sleaford Mods.

Напомняме, че Elektro Guzzi ще ни дойдат на крака този петък в Студио Орфей, заедно с inc. no world и първото издание на парти серията ДЕФИЦИТ със StefaK и Finn Johannsen (Macro).

Всички, които не виждат плейъра по-долу, може да го видят тук. Приятно слушане, натискайте бутона follow на профила и очаквайте още тарикатски плейлисти от яки артисти.

подобни

последни