.

Temporary Permanence – Emotions Runnin High

Най-новото издание за българския лейбъл Spazio Speziale идва директно от шефа му Temporary Permanence. EP-то Emotions Runnin High се състои от три парчета качествено техно.

The One Who Rises отваря със силна басова линия, движещи перкусии и минималистични хетове. Full Seats е парче с не по-малко як груув, допълнен от моментни dreamy синтове, напомнящи ми на стила на DVS1 и последното му участие във Fold преди карантината. More Life е още един клубен инструмент, който затваря хипнотизиращо и те кара да преосмилиш парти опциите си за уикенда.

Temporary Permanence се занимава с електронна музика вече повече от 10 години. Започва като диджей под псевдонима Gosh, следва смяна на артистичното име и отдаване на продуцирането на музика. Първото му издание излиза през 2013 и успява да се класира в топ 100 на deejay.de, a в последствие се фокусира и върху лейбъла Raw Roots, където лично миксира и прави мастъринг на всяко едно от изданията. Самият Temporary Permanence споделя, че се определя като артист, продуциращ сурово техно.

През 2018 г. той стартира лейбъла Spazio Speziale и досега е издал артисти като Asymmetrik, Christian Hornbostel, Nocow, P4PS и The Deviantt.

подобни

последни