.

Tangents – Jindabyne //Four Tet remix

Kieren Hebden aka Four Tet сподели нов микс, който е направил за едно от парчетата в новия албум на Tangents. Бандата се определя като „post-everything“ и доста успешно смесват джаз с електроника, построк и щатски фолк. Four Tet е избрал първото парче от албума, Jindabyne, чийто ремикс може да чуем тук.

Доколкото разбираме от профила на английския продуцент в Twitter, споделянето на парчето в Soundcloud е минало със спънки от платформата, които провокират следния коментар (оставям английския, защото е прост и илюстративен): „soundcloud is a total slice of shit right now… all the joy getting sucked out of it“.

Алгоритъмът на платформата е определил използването на Jindabyne като незаконно и първоначално е блокирал качването на ремикса. Затова Four Tet използва за url на парчето това: yo-four-tet-automatic-content-protection-system-detected-one-tracks-contain-copyrighted-content. Все пак впоследствие е преборил проблема, но това е поредния артист, който изказва недоволство от промените в Soundcloud.

Албумът на Tangents, Stateless, също не трябва да се пропуска. Той ще излезе на 8 юли и може да го намерим в bandcamp.

подобни

последни