.

Ruben Ganev – Intercept


Рубен Ганев е български продуцент, живеещ в Берлин. Наскоро той започна свой собствен лейбъл mould.audio, а миналия месец стана част от компилация на Disconnekt Records заедно с артисти като Rommek, VSK, Tensal, Michal Jablonski и Codex Empire.

Тракът, с който Рубен участва носи името Shodo, а компилацията е благотворителна. Всички събрани средства ще бъдат дарени на хуманитарната организация Action Against Hunger, която се бори срещу глада, като предоставя храна и питейна вода на нуждаещите се.Най-новото около Рубен Ганев е това, че е избран да бъде част и от колаборативния проект на Positive Centre – In Silent Series X. Първото издание от серията излезе в петък, а останалите участници са Superstition резидентите – Tapefeed, Rommek, Positive Centre и Michael Wells, с новия му псевдоним In Half Light.

Освен с четири трака In Silent Series X идва и с комплект от няколко стотин звуци и лупове, които могат да се закупят отделно от сайта на In Silent Series. Продуцентите, които ги използват, за да създадат свои тракове може да изпратят музиката си до 1 септември 2020 за възможност да участват в следващите компилации.

Ето го и тракa на Рубен Ганев за ISSX – Intercept.

подобни

последни