.

Louis The 4th – Gaueko EP

Louis The 4th

За пореден път се потапям в ново издание от българския лейбъл DVNTT. Този път то е на Louis The 4th – френски новоизгряващ артист, който се опитва да съчетае техно естетиката на 90-те с дълбоката си страст към творческото изразяване на чувства. Освен с личния си проект, Louis The 4th се занимава също и с Collectif 444 – френско крю, целящо да популяризира алтернативната техно култура и новите артисти, чрез интервюта, събития и подкасти.

Самият Louis The 4th описва стила си като дълбок и хипнотичен, с премерено количестево перкусивни елементи. Първото EP на младия французин, Fine Fine Fine, за TDF Records, беше доста добре прието от публиката, а сега няколко дни след премиерата си EP-то Gauekо е получило подкрепа от артисти като DVS1, Electric Indigo, Unbalance, Abstract Division, Yuka, FLAWS, както и още много други.

Първото парче от Gaueko Bon Esprit започва плавно и подвижно. С три думи – магическа техно приказка, в която умираш да участваш. 27aff продължава да поддържа космите ти в настръхнало състояние. Всеки елемент си знае, както мястото, така и ролята. Storyteller е едно напълно заслужено заглавие, определено за затварящото парче на едно цялостно разказвателно приключение. С него артистът успешно и колективно ни инжектира още една доза от хипнотичните ритми, за които така жално и безпощадно копнеем.

подобни

последни