.

Warming up for Gernot Bronsеrt

gernot bronsart sofia

След сравнително дългото чакане хората от EventEase обявиха подгряващите за партито, за което вече събираме сили – Gernot Bronsert от Modselektor в студио Орфей, тази събота, 24 януари.

Партито ще бъде открито от Боян Бойчев aka Infragreen. Боян ще започне събитието със сет на живо, в който ще покаже своите хип-хоп електронни бийтове. Ето го и последното му парче:

 

Вторият подгряващ, непосредствено преди Gernot Bronsert, ще бъде небезизвестният Стефан Крумов познат просто като Stefak. Той беше един от основните хора зад Swine Riddim партитата в клуб ВЛКВ, бог да го прости (клуба). Ето и един негов сет от преди година.

 

Партито ще приключи с друг Стефан. Както пише във Facebook акаунта му, музиката на Стефан Панев „се простира от техно и минимъл до дъбстеп и електроника“. Стефан има лейбъл на име Komponenti, а под същото име прави и серия партита в клуб Жул Верн. В края на миналата година той издаде и ново EP Interstate, а също и видео за едноименното парче.

 

Както винаги, цялата информация за събитието е на FB страницата му.

Та това е, остава само да стане събота. Дано всеки дойде в парти настроение и да мисли по-малко за това как изглежда. При положение, че няма промяна в информацията, би трябвало все още да успеете да си купите билети по 20 лв. Яжте повече витамини.

подобни

последни