.

Etapp Kyle – Nolove

Etapp Kyle се завръща в Ostgut Ton с Nolove, който включва четири трака, късометражен филм и предстояща уеб изложба. Главният фокус на проекта е Западна Украйна, а идеята за музиката и дизайна на албума са инспирирани от градовете Камянец-Подилски и Черновци в Буковина. Това са местата, където Etapp израства и развива интереса си към електронната музика. Въпреки че сега е част от Украйна, преди Буковина е била в границите на Молдова, Хабсбургската империя, Руската империя, Румъния и Съветския съюз.

Турбулентната им история и разположение на границата с Румъния и Молдова са довели до изключително разнообразна палитра културно влияние, което рефлектира във видеото на заглавния трак Nolove. Там младостта, модата и музикалната култура седят рамо до рамо с религията, насилието и войната.

Последното издание на Etapp за Ostgut е Alfa от 2017. Дългото чакане, допълнено с интерес по музикалната еволюция и експериментациите на артиста, прави Nolove проект, до който нетърпеливо желаем да се докоснем. Резултатът са минималистични и детайлни електронни начинания, вдъхновени от лични размисли относно Черновци и украинската културна идентичност. С поглед към бъдещето, ритъма и мелодията EP-то включва грижливо произведени лефтфийлд музикални впечатления, извлечени от настоящето, миналото и бъдещето на региона.

Официалната премиера на албума е 20 март, а вече може да чуете откъси от Nolove в Soundcloud.

подобни

последни