.

SOIL – Tears For Fears Vol. 3

Вчера беше официалната премиера на третото издание на Tears For Fears за любимия ми лейбъл SOIL. Компилацията излезe на връх Коледа и съдържа 22 артисти, повечето, от които са нови за лейбъла.

Празничната лимитирана касетка е микс от боди, електро и индустриална музика, а в нея имаме възможността да чуем парчета от доста артисти, за които със сигурност си заслужава да се поразровиш, ако се кефиш на лейбъла и подобни стилове.

Тук ще включа четири парчета, които ми направиха най-голямо впечатление. Първото е от Fragedis, артист, който грабна много от нас с модерното си електро в EP-то си за гръцкия лейбъл Modal Analysis, като тук отново чуваме подобни влияния. Blind Regulations на Vulkanski е друг мой фаворит, забавено ненатоварващо боди парче с як груув и счупени плътни синтове.

Останалите две парчета, които няма как да не отбележа са на Helena Markos и Void Cells, които може би си спомняш от статията за DVNTT и за поредене път ме изумяват с продукциите си. M o u n i започва с любимия ми глас на Натаса и носи в себе си някаква специална мистериозна игривост.

Определно на първо място от всички парчета за мен седи Outward Quant Terrarium на Void Cells. Отличен пример за това какво имам нужда да чуя и усетя в едно боди парче.

подобни

последни