.

Ron Morelli – Betting on Death

Последното издание за лейбъла Hospital Productions идва директно от шефа на L.I.E.S. Records, Рон Морели. Betting on Death включва четири апокалиптични парчета, които биха могли да се класифицират като дарк ембиънт и нойз, но аз лично внимавам с категоричните определния, особено като говорим за Морели. Относно разделението на музикалните стилове, самият той споделя: „Пънк и хаус музиката са едно и също за мен. Просто продължаваш да търсиш нови звуци, независимо от жанровете“.

Опитах се да преведа описанието на изданието, което от лейбъла дават в bandcamp, но то дори и на английски си е прекалено завъртяно – музиката в Betting on Death се занимавала „със света на дневната търговия“ и е предназначена за „спекуланти, предсказващи инфлацията“. Оукей.

Все пак, ако си голям фен на Морели, може да си закупиш от лимитираната серия касетки на Hospital Productions. Между другото, ретро форматът продължава да набира популярност. Според The Official Charts Company (OCC), през последните шест месеца, само във Великобритания, музикалните фенове са закупили над 65,000 касетки, което е със 103% повече в сравнение със същия период през изминалата година.

Тук включвам отварящото парче, озаглавено Is The Stock Market Open On Good Friday?подобни

последни