.

Рон Морели пуска Torture Promo 12 inch в очакване на нов албум

Миналата седмица шефът на култовия L.I.E.S. Records, Рон Морели, направи рядко включване за собствения си лейбъл с Torture Promo 12 inch – класически лимитиран формат, който исторически е насочен само към диджеите.

Рон е добре познат на любителите на кривото техно с изданията си за Hospital Productions и BITE. Тук обаче той ни праща към ранния звук на L.I.E.S. Records, където артисти като Стийв Съмърс, Делрой Едуардс, Traxx и Svengalisghost се гмуркат дълбоко в автентичния звук от Чикаго и Ню Йорк и му дават нов прочит.

Torture Promo 12 inch е своеобразно завръщане към тези корени и поредна демонстрация на уникалната музикална визия на Рон – да прави каквото си иска, поддържайки жив отдавна забравения дух на истинската денс музика. Плочата се състои от два различни ремикса на Ron’s Torture и Gun’s Smoke или общо четири внимателно сглобени, предназначени за дансинга, функционални хаус инструмента. Следваният шаблон е монотонен, но никак не е лишен от емоция, типично в духа на семплата, грубовата естетика, позната ни от класическите денс продукции.

С това издание Рон Морели загатва какво да очакваме от новия му дългосвирещ албум, Heart Stopper, планиран да излезе през пролетта на 2023 – модерна игра със стария Чикаго звук и зората на 90-те, сюблимни струнни мелодии и яко бой с 909 барабани.

подобни

последни