.

PvrvllelSelf – Meta

PvrvllelSelf по време на партито на shitlabel в Micro / Снимка: Ивайло Данаилов

Българското техно дуо PvrvllelSelf стартираха проекта си преди не повече от три години. За този кратък период, взимайки предвид пандемията, те успяха да издадат музика за разпознаваемите български техно лейбъли DVNTT и Hivemind. Освен това могат да се похвалят, с участия до имена като Answer Code Request, Rene Wise, Takaaki Itoh и DVS1, повечето, от които си заслужиха като резиденти за софийскaта парти организация ФАЗА.

Въпреки че от март досега не сме ги виждали на ничий лайнъп, те пуснаха три парчета онлайн, обединени под заглавието МЕТА. Винаги съм на линия да отразявам музика от момчетата най-вече, защото живите им изпълнения са изключително силни. От личен опит ти препоръчвам да не ходиш много до пушалнята, докато те пускат. Първо, че лайв сетът им е само час и второ, че сериозно си заслужава.

Ето и малко повече за траковете в последното им издание. Spheres отваря и прогресира плавно с помощта на лекo жужащи осцилатори и игриви хипнотични елементи. Интензивността на едноименното парче META продължава от началото до края, а сантименталното чувство в него загатва за предишната продукция на двамата българи. Intoxitate те вкарва в още по-дълбока и мистична тема, затваряйки МЕТА.

Цялото издание може да чуеш или купиш през bandcamp страницата на PvrvllelSelf.

подобни

последни