.

Possibility Of Island – Reflected

Любомир Брашненков е 50% от дуото Saturated Pixels, които изкараха дебютния си албум, Mystery, през миналата година. В моментите, в които не прави музика с другия човек от бандата Ангел Додов, той движи соловия си проект. И всъщност пак прави малко музика с Ангел Додов.

Possibility Of Island е името, което Любо използва, когато е сам и сега точно пусна дебютен албум. Казва се Reflected и запазва съчетанието между акустични и електронни елементи, което е отличително за Saturated Pixels.

В албума има и едно парче, което е колаборация с Ангел, а от него идва и мастъринга за цялото издание. Изключение прави мастеринга на Whisper, който e от Mike Marsh, работил с артисти като Moby, Massive Attack, Depeche Mode, Morcheeba.


Фотография: Георги Димитров – JoroAranjoro. Графичен дизайн Спартак Йорданов – SpartArt.

Whisper е и парчето, в което има гост-вокали. То е започнато преди около 6 години, а гласът е на германката Valeska Jakobowicz. Работата им е типичен пример за колаборация в днешно време – намират се в Soundcloud, където започват да си разменят идеи.

И други тракове в Reflected са започнати още преди дебютния албум на Saturated Pixels, като например In The Clouds, който се ражда по време на полет от Берлин към София. През 2016 г. момчетата свирят там, в repeat на DJ Chaves.

Сега предстои премиера на албума със свирене на живо, което се очертава през април. Reflected може да се слуша по-долу и да се купи през bandcamp, а скоро и в Spotify.

последни