.

Последен Млад вход за годината – Балканкон с Крис Баха

Този месец се навършва една година от старта на Млад вход – инициативата, в която вкарваме хора до 23 г. на задимени партита, в съдействие с храбрите ни локални промоутъри. Така се стараем да спестим някой лев от тънкия бюджет на младежите, да ги научим да излизат по-често и да създадем някаква приемственост между рейв поколенията.

Млад вход стартира през декември 2021 г. и оттогава сме раздали общо 29 паса за 9 събития (почивали сме някои месеци) с промоутъри като Ние., Истерика, That Divine, Terra и Wake-Up Stranjah. За което абсолютно им благодарим!

В последния Млад вход за годината и негово десето издание, добавяме още един промоутър в списъка – Балканкон, воден от Linear Output или Йордан Грозданов. Този петък, 9 декември, по покана на организацията, идва „патриархът на EBM/индъстриъл сцената в Мелбърн,“ базираният в Берлин диджей и продуцент Крис Баха. Партито е в Micro, а със сетове ще се включат още Phlp. и Linear Output. За събитието писахме обширно в ето този материал тук, така че сега остава само да припомним схемата.

Заедно с Балканкон даваме 3 паса на томбола, а за да се включиш, трябва да си до 23 г., включително, и да ни пишеш в някоя от социалните ни мрежи – Facebook или Instagram. Може и лично съобщение, но най-добре коментар, като така ни помагаш и да популяризираме инициативата. Теглим победителите в 12:00 на обяд в петък.

За всички над 23 г. – направете едно добро дело и споделете това с младите си приятели. Защото догодина, няма да са толкова млади.

подобни

последни