.

Martin Deno – Kutelo

Петъчният ден си беше събитие сам по себе си. Освен че беше специалният ден от месеца за пазаруване в bandcamp в подкрепа на любимите ти артисти, българите от Hivemind направиха сефтето на новия си лейбъл. Началото отбелязаха с три силни техно парчета от Martin Deno, обединени под заглавието Kutelo.

Hivemind стартира преди малко повече от година като музикален колектив, а целта, която си поставя е да свързва различни аудиофили. През изминалата година, те канят над тридесет артиста да запишат подкаст за тяхната поредица от Mindcast-и в Soundcloud. В това число влизат както нови и вече познати български таланти, така и чуждестранни. Освен Martin Deno и Iliyan Tomov, които движат музикалната част на нещата до този момент, в колектива играе важна роля и трети човек, който се грижи за визуалните елементи и различните артуъркове.

Kutelo включва три движещи техно инструмента, подходящия за peak моментите от вечерта. Самият Martin Deno споделя, че черпи вдъхновение за продукциите от любовта си към красотата на българската планинска природа и затова решава да използва имена на пирински върхове като заглавия. Слушах и трите парчета и ми е трудно да взема решение кое ми е най-любимо, затова и може да чуеш всичките в Spotify или направо в Beatport.подобни

последни