.

Leon Vynehall – Rare, Forever

През 2019 г. Лион Вайнхол се включи в DJ-Kicks серията с микс, който съчетаваше различни жанрове, звучене и темпо – всичко от индъстриъл и техно до соул и ембиънт. По това време Resident Advisor все още даваха точки на изданията и този микс получи рядко вижданите 4.4/5. Преди дни английският продуцент изкара новия си, четвърти албум и еклектичният, но изключително изпипан подход е отново там.

Rare, Forever обединява 10 трака с ембиънт, IDM, хаус и техно експерименти, които както минават през замислен и вглъбен вайб, така и на моменти стигат до танцувалната сцена. От лейбъла Ninja Tune го описват така: „Rare, Forever за пръв път вижда Вайнхол да изследва кой е той като човек в сегашния момент, вместо да гледа назад във времето и да търси кой и какво го е оформило. Резултатът съдържа няколко страни от него, но разнообразието в изкуството му е нещо, с което Вайнхол е свикнал.“

Rare, Forever е от онези редки издания, които все още могат да предложат нещо ново и различно – прогресивна музика, която не се интересува от жанрови рамки и бута цялата електронна музика напред.

подобни

последни