.

Kink – Pista EP

Pista е третото издание от лейбъла на Kink и Kei Sofia Records. То е и второто EP на Страхил Велчев за годината след Nagore. Пет трака, които носят „усещането, че може всеки момент да се разпаднат на парчета“, както са си написали в описанието им.

EP-то почва с трак, кръстен Chaka Raka, който звучи толкова палаво, колкото името предполага. Ето затова си правиш собствен лейбъл – за да може да си кръстиш парчето Chaka Raka.

Aerotrim продължава с високите нива енергия и там вече можеш да видиш как Kink се тресе, докато върти нобовете, сякаш е в хола до теб или в банята до теб, или където там слушаш парчето.

Третият трак Pista сваля темпото, но остава игрив, а на Call Nasko се включва Rachel Row с текст, който ще помниш и ще можеш да припяваш, независимо на каква фаза от нощта си.

Накрая идва парчето Kobudai. То звучи така сякаш Страхил Велчев го е правил късно вечер, до прозорец с гледка към блоковете в Зона Б-5, докато всички останали вече отдавна спят. Успокоява, отмива стреса и подготвя за лягане. Иначе кобудай е вид риба от западната част на Тихия океан и е известна с това, че може да си смени пола, по средата на живота си. Kinky.

последни