.

Jamie xx – Idontknow

Колкото повече си стоя вкъщи, толкова по-малко ми се движи. И танцувалните ми движения, и мотивацията ми атрофират. Но се оказа, че всичко е в нормите, защото Jamie xx изскочи с тотално емоционално бенгърче, което още от секунда едно започва да подгрява дясното стъпало, пък след 76-та секунда нещата излизат от контрол.

„Направих Idontknow като отдушник на фрустрацията ми от това, че от известно време не мога да завърша никаква музика. Опитах да се отпусна с идеите си. После видях как това се пренася и на денсинга, когато започнах да пускам парчето миналата година. В момента не можем да излезем да танцуваме и повече отвсякога имаме нужда от отдушник, надявам се да танцувате на това вкъщи и да се отпуснете за момент.“

Това е първата нова музика от Jamie xx от 2015 насам, когато изкара дебютния си албум In Colour – като изключим тази колаборация от април и саундтрака за филма на Romain Gavras от 2018. Idontknow дойде и с 30-секунден клип на няколко UK момичета, с които Jamie се свързва. Целият трак е в ето тези платформи, включително и в Spotify.

подобни

последни