.

1000 names present Egyptian Syrup

egyptian syrup

В сряда Нико – 99 Mistakes и Марго – Casio Blaster aka 1000 Names пуснаха нов трак – Dearm Dream. Изненадващо обаче, това се случи през напълно различен техен проект на име Egyptian Syrup.

1000 Names не сменя името си, нито ще бъде изоставен. Той ще се движи заедно с Egyptian Syrup, като целта на новото начинание е да има по-сурово и танцувално звучене. Целта на момчетата е то да бъде нещо коренно различно от нещата, които правят като 1000 Names.

Историята на Egyptian Syrup се простира назад във времето, когато Нико и Марго правят страничния проект Nuclear Nomads. Те пускат няколко парчета с него в интернет, но впоследствие го изоставят. Сега, когато решават, че могат да използват името за новите си идеи разбират, че то вече е заето от друга банда – щатски дуум метъли. Така се ражда Egyptian Syrup – “нещо, за което учените още нямат думи”, както двамата коментират.

Тази вечер по време на Famous партито в складовете Деспред (ул. Веслец 84) Марго и Нико ще излязат като 1000 Names, но двамата обещават подобаващо събитие през месец май, с което да представят Egyptian Syrup.

подобни

последни