.

Wake Up Stran-Jah 2020

С всеки изминал ден ставаме все по-абстинентни за един хубав, приятен и развратен рейв, така че е хубаво да знаем, че подготовката за осмото издание на Wake Up Stran-Jah 2020 тече по план. След като вече бяха обявени първите артисти за фестивала, който ще се проведе на 7, 8 и 9 август, сега научихме имената и на втората вълна.

За селекцията от артисти се грижи Марта Дънева aka Laylla Dane

Към ядрото от Bosha, Garo, Laylla Dane, Марио Милев, Стефан Александров и Стефан Панев се включват още Anton Pau, Clipper, Puma & The Dolphin и Risto. За всички тях това ще е първо участие зад пулта на Wake Up Stran-Jah. Предстои да научим още участници, като общият брой ще бъде около 20 души. Както вече стана ясно, всички събития това лято ще се провеждат със строгоограничен капацитет, така че билетите в продажба са лимитирана серия и могат да се купят през Resident Advisor. Към този момент това е 30% от капацитета на мястото, но ще видим дали до началото на август няма да има облекчения. Иначе в момента билетите са на цена от €25.

За следващата вълна артисти, освен нас, може да следите директно каналите на събитието – Facebook, Instagram, FB събитието, а заедно с това, може да надавате и по едно ухо на чисто новия Soundcloud на фестивала, в който вече се качват сетове от предишните издания.

последни