.

Void Cells – Днивойны Daysofwar

Void Cells е артист от Латвия, който преди няколко месеца отразихме в компилацията на българския лейбъл DVNTT. Преди два дни беше официалната премиера на най-новият му дигитален албум за лейбъла Blind Allies, Днивойны Daysofwar, който включва четири впечатляващи трака.

Отварящият Днивойны Daysofwar започва с игрива синт мелодия и здрав кик, допълнени от яростно ехтящите вокали на Алексей. Самоуход Leaving Self e едно по-експериментално нойз парче, отново включващо неговите руски, мрачно звучащи вокали. Инкеаборга Inceaborga е най-клубното ЕБМ парче от албума и заредено с голяма доза яростна енергия, то доказва способността на музиката да създава афект. Затварящото Непрекращающееся Сопротивление Endless Resistance успява да наслои всеки ъгъл от стаята с дълбоката си атмосфера. Tози нойз не може да се опише, по-добре е да се усети.

Тук подчертавам третото парче на Void Cells, но ви препоръчвам, както да чуете и останалите така и да се разровите и в библиотеката на латвийския лейбъл Blind Allies, където може да намерите стабилно количество висококачествено електро.последни