.

The Brandt Brauer Frick Ensemble – Mr. Machine // teaser

както наскоро отбеляза един приятел, немците имат изключително усещане за мелодия независимо от стила музика, който правят. Daniel Brandt, Jan Brauer и Paul Frick всъщност се намират в стилово разчленяване и смесване, като ако трябва да се използват груби думи то това ще са – класическа музика + техно. и както започва биографията им: „За Brandt Braur Frik, барабаните, струните и пианото, които отдавна са фундаментът на западната музика, служат като свързващата нишка между класическото минало и тяхното техно настояще.“

сякаш обаче горният цитат се отнася за първият им албум, You Make Me Real. в новият, който ще носи името Mr. Machine, The BBF Ensemble се е разраснал до 10 членен оркестър и създава почти изцяло инструментално музиката си. ето го и тийзъра за албума:

 

като бонус включвам и почти 8 минутен запис на концерт от май месец, в който Brandt Brauer Frick изпълняват тяхната версия на песента Pretend от Emika, с нейно участие. The Brandt Brauer Frick Ensemble е изключително интересен проект, за който си заслужава да научиш повече на техния сайт. албумът Mr. Machine ще излезе през октомври месец през !K7.

подобни

последни