.

Ново EP от японския техно артист Ryogo Yamamori – Plumeria

Преди дни беше официалната премиера на най-новото EP от испанския лейбъл Non Series. То идва от японския техно ветеран Рього Ямамори. Той е издавал парче за лейбъла през 2019 г., но досега не беше имал шанса самостоятелно да озаглави плоча.

Plumeria не изневерява на типичния за Рього дълбок и минималистичен електронен стил. Skin започва плавно, но наежено, движейки те и пускайки електричество по тялото ти. Небрежните хатове по време на трипа те зашеметяват, а отекващите клапове, удрящи на моменти в Raise ти напомнят, че не си в клуб и не е време да изпадаш в пълен транс. Plumeria постепенно ти придава игрив вид, а Slinky те отпраща със сериозно режещ, плаващ синт, който те кара де се завърнеш към безскрупулната конкуренция на големия сив есенен град.

Идвайки от Япония, където през 2016 г. беше премахната 67-годишната забрана за танци – „законът Фуейхо“, Рього се е заел с нелеката задача да развива местната си техно култура.

Целият албум може да чуеш по-долу, а ако искаш да разбереш повече за лейбъла на Ямамори Kagerou, препоръчвам ти статията за него на българо-берлинската платформа Nachtblumen тук.


последни