.

ReverseEvents present Tijana T

Reverse Events е нова промоутърска организация, която стартира с висока заявка като кани едно от емблематичните имена на белградската сцена, а в последните години и на глобалната – Tijana T.

В момента Tijana Todorovic е сред артистите с най-натоварени календари като след София тя отива да закрие уикенда в Panorama Bar в неделя, където няколко часа по-рано и един етаж по-надолу, в Berghain, ще бъде Страхил Велчев с проекта му Kirilik.

Така този уикенд Tijana T ще е постоянно сред хора от Sofia Records, защото на партито тук ще бъде заедно с Kei, Raredub и Recdidivist.

Миналата година Tijana гостува в Red Light Radio, а това лято беше поредният ѝ Boiler Room, този път в Шанхай. Ако искаме обаче да разберем повече за техниката ѝ и подхода при пускане, може да гледаме два клипа от Resident Advisor с нея от серията им The Art Of DJing от този август.

Мястото на партито е Creative Hall Studio на границата между ж.к Изгрев и Дианабад, а билети има в мрежата на Eventim. Ето го и събитието във Facebook.

последни