.

Opal Sunn – Live in Sofia

Освен като рекламна агенция, на Next-DC им се получава и като парти промоутъри. След като миналата година докараха романтично-меланхоличното дуо Still Corners, този петък ще доведат в София три лица от електронната сцена. Поводът е деветият рожден ден на агенцията, а също и фестивалът за дизайн МЕЛБА, който организират заедно със студио Комплект.

Първо за Opal Sunn. Това са Alex Kassian и Hiroaki OBA – двама родени в Япония, но базирани в Берлин електронни артисти. Като соло изпълнител Alex е издавал за лейбъли като берлинския Love On the Rocks на Paramida и лондонския Phonica Records, а Hiroaki е бил част от  Red Bull Music Academy.

Последното EP на Opal Sunn, Parallax, излезе през Touch From A Distance на Nick Höppner – бившият мениджър на лейбъла на Berghain Ostgut Ton. Преди няколко месеца пък направиха и един 76-минутен микс за Feel My Bicep.

Отделно в петък след момчетата ще закрие канадската продуцентка и диджейка HeidyP, като нея ще може да слушаме по-дълго на следващата вечер, в събота, на закриването на МЕЛБА в Tell Me, заедно с българската артистка, базирана в Берлин VELA.

Opal Sunn и HeidyP ще бъдат в новия клуб Black Flamingo, а за повече инфо, ето го и събитието във Facebook.

последни