.

Млад вход за Flo Massé и Roxa в Purgatory

Flo Massé избухна миналата година благодарение на своя Boiler Room сет в Сао Паоло. Той започва с думите „Grow more pot“ (взети, между другото, от вокалиста на пънк бандата Dead Kennedys), миксирани върху първия трак. Така че тя сигурно ще се зарадва като разбере за какво се използва името ѝ на български.

Все едно де. Въпросът е, че именно с този сет френско-бразилската диджейка показа заразителната си енергия на глобалната сцена. Този петък, 9 юни тя идва в България, придружена от още няколко артисти, за да открият най-новото пространство в София – The Purgatory.

Flo Massé, която смесва енергичен транс и хаус, ще гостува за сет на открито в двора на Чистилището, където от местна страна ще бъде електронният соул проект Soul Weapons и диджей Koi Lopa. Във вътрешната зала пристига сръбският диджей Roxa, който ще е подкрепен от Shosho и Bogomil.

Новото пространство The Purgatory се намира до Сточна гара, на ул. Индустриална 7, или малко преди гробищата. За Чистилището съвсем наскоро си говорихме с един от хората зад него, Иван Стоичков, в последния епизод от подкаста на Фонотеката – ето повече за него.

Това е събитието, за което отваря Млад вход през юни. Заедно с организаторите даваме три паса като схемата вече трябва да е ясна. Раздаваме пасовете на томбола, а желаещите да се включат просто трябва да оставят коментар в нашите профили в Инстаграм или Фейсбук. Теглим и обявяваме победителите в петък сутрин.

За всички останали – първо, кажете за Млад вход на приятелите си до 23 г., а след това може да видите събитието във Facebook и да си купите билети от тук.

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

последни