.

Marcello Giordani с нов албум за Slow Motion Records

Марчело пуска в Парижкия клуб à la folie paris

Зимата обикновено е сезон за депресии и превъртане на стари и нови тъпи сериали. В такива времена върви човек да си пусне малко забил ембиънт или тъжна неокласика за сутрешното кафе. Точно обратното се случва с новия албум на италианеца Марчело Джордани.

Advanced Process включва цели 12 трака, лутащи се някъде между нео итало, електро поп, чикаго хаус, поръсени с щипка асид. Човекът определено се е постарал, което може да се усети по силно отличаващите се едно от друго парчета. Докато Fase Rem си става за радио хитче, Flying Over звучи като осемдесетарски филмов саундтрак, а Terza Classe и Via Mecenate са си откровени клубни тупалки.

Колкото до Марчело Джордани, за тези които не са чували името, това е всъщност единият пич от любимото италианско дуо Marvin & Guy. Дали е Marvin, или Guy не се знае, но Марчело пуска от 92 г. и обикаля по яките европейски и световни клубове от десетилетия. Представител на редкия случай на добър диджей и як продуцент, както със соло проекта си, така и като 1/2 от Marvin & Guy, италианецът заслужава внимателно слушане.

последни