.

justice – civilization

нямам видео, нямам песен, но имам епична новина. justice ще изкарат нов албум, като първият сингъл от него ще излезе след 20 дни – на 4 април. мисля че цялата налична информация по въпроса, която има в нета изхожда от фейсбук страницата на бандата и по-точно от тези няколко реда:

THE BEATING OF A MILLION DRUMS
THE FIRE OF A MILLION GUNS
THE MOTHER OF A MILLION SONS

„CIVILIZATION“
…First single of Justice’s upcoming album
04-04-11

това е всичко, иначе шум се вдига доста. в петък, gaspard и xavier сложиха само тази снимка на страницата си, което отприщи масата слухове. до днес, голяма част от тях бяха на тема: истина или ташак е, че ще има нов албум. днес се оказва, че е истина, но други най-различни спекулации продължават. като например изтичане на песни в youtube, за които се твърди, че са от албума и които от edbanger махат, или нещо такова. преди по-малко от час пък е качена друга песен, която се сочи като част от албума, но някой я изобличават и като чуждо парче. тоест измама (силно казано). имало е и teaser от 20 секунди, но са го махнали преди да го гледам (?!?).

и все пак, ако на някой му се слушат неща със спорен произход, да чекне тук. аз хвърлих едно ухо и не ми приличат на нещa на justice, макар че вече всичко може да излезе от всеки. в крайна сметка цялата работа прилича малко на изтичането на iphone 4 ама кой знае…

подобни

последни