.

Grimes – REALiTi

Миналата година Claire Boucher aka Grimes пусна едно мегаобикновено поп парче със звучене като по мейнстрийм калъп. Казва се Go и първоначално е било написано от нея за Rihana, с която са в лейбъла на Jay Z Roc Nation. В крайна сметка тя го изпълни и то трябваше да бъде част от предстоящ нов албум, който явно щеше да носи същото плоско звучене.

Изненадващо обаче, след справедливата критика (да се чете разочарование) от страна на феновете й, Grimes решава да зареже почти готовия си албум и да започне отначало. Както и да го погледнеш това си е смела постъпка, която въпреки че показва колко объркана е Grimes, сочи също и че тя наистина не иска да вземе относителни количества слава и пари, за да бъде всмукана и след това изхвърлена от поп индустрията.

Така се стига до днешното излизане на парчето REALiTi. То също е било част от „изхвърления“ албум, но никога не е завършено. Песента е демо версия без мастериране и миксиране. Сега Grimes решава да го сподели със света и всъщност не е чак толкова лоша идея.

подобни

последни